Click Away - Click in Shop

Click Away - Click in Shop

Λόγω των έκτακτων μέτρων διαχείρισης της πανδημίας και των καθυστερήσεων που παρουσιαζόνται στις αποστολές μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχύ-μεταφορών, για την καλύτερη και πίο άμεση εξυπηρέτηση σας, συμμετέχουμε στην Click in Shop διαδικασία από τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2021.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα και για την εύρυθμη λειτουργία παρακαλούμε να τηρήσετε την ακόλουθη διαδικασία για την παραλαβή της παραγγελία σας:

  1. Κάνετε την παραγγελία σας είτε ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας μας συμπληρώνοντας τρόπο αποστολής -παραλαβή από το κατάστημα-, είτε τηλεφωνικά στο 2114096950.
  2. Επικοινωνήστε στο 2114096950, για τον από κοινού καθορισμό ώρας παραλαβής ή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα.
  3. Προσέλθετε στο καταστήματα την προκαθορισμένη ώρα συνάντησης, έχοντας μαζί σας sms μετακίνησης με επιλογή 2 ή αντίστοιχο έντυπο, sms με ώρα παραλαβής και στοιχεία καταστήματος, έντυπο παραγγελίας ή το αποδεικτικό παραγγελία σε ψηφιακή μορφή.
  4. Διατηρήστε την απόσταση των 2 μέτρων μεταξύ άλλων πελατών και περιορίστε τον αριθμό της αναμονής σε 9 άτομα.

Λυπούμαστε για οποιαδήποτε αναστάτωση ενδεχομένως προκληθεί λόγω των έκτακτων συνθηκών της αγοράς.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη σας, θα συνεχίσουμε να σας κρατούμε ενήμερους για τυχόν νεότερες εξελίξεις.


Κάλυψη Εγγυήσεων

Κάθε προϊόν που βρίσκεται στην OUTDOORWAY είναι επώνυμο και υψηλής ποιότητας για να είστε 100% ικανοποιημένοι με την επιλογή σας να δείξετε εμπιστοσύνη στο κατάστημα και τις εταιρείες συνεργάτες. Αν για κάποιο λόγο θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν για κάλυψη εγγύησης τότε ακολουθήστε την εξής απλή διαδικασία:

 

Επικοινωνήστε με την OUTDOORWAY είτε στέλνοντας E-mail στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, είτε επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο 210 9340454 περιγράφοντας αρχικά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον εξοπλισμό σας.

 

Στην συνέχεια ένας συνεργάτης μας θα πιστοποιήσει μέσω της κίνησης του λογαριασμού σας ότι το εν λόγω είδος αγοράστηκε από την OUTDOORWAY και θα σας κατευθύνει ανά περίπτωση στο τι να κάνετε έτσι ώστε να καλυφθείτε το συντομότερο δυνατό από την εταιρεία παραγωγής ή τον τοπικό αντιπρόσωπό της.

 

Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση.

 

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει.