Η ομάδα τoy Outdoorway στηρίζει την προσπάθεια "Μένουμε σπίτι" και σεβόμενοι τα απαραίτητα μέτρα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την προστασία της υγείας όλων μας, αναστέλλουμε τη λειτουργία του φυσικού μας καταστήματος μέχρι νεοτέρας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά για ηλεκτρονικές παραγγελίες και την αποστολή των προϊόντων στο χώρο σας, τηρώντας αυστηρά όλους τους απαιτούμενους υγειονομικούς κανόνες ασφαλείας, για τη διασφάλιση της υγείας όλων μας.

Επισημαίνουμε ότι η παραλαβή από το κατάστημα ηλεκτρονικών παραγγελιών δεν θα είναι εφικτή για όσο καιρό διαρκέσουν τα μέτρα πρόληψης, παρά μόνο η αποστολή τους με Courier.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε σύντομα να επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Η ομάδα του Outdoorway


Κάλυψη Εγγυήσεων

Κάθε προϊόν που βρίσκεται στην OUTDOORWAY είναι επώνυμο και υψηλής ποιότητας για να είστε 100% ικανοποιημένοι με την επιλογή σας να δείξετε εμπιστοσύνη στο κατάστημα και τις εταιρείες συνεργάτες. Αν για κάποιο λόγο θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν για κάλυψη εγγύησης τότε ακολουθήστε την εξής απλή διαδικασία:

 

Επικοινωνήστε με την OUTDOORWAY είτε στέλνοντας E-mail στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, είτε επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο 210 9340454 περιγράφοντας αρχικά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον εξοπλισμό σας.

 

Στην συνέχεια ένας συνεργάτης μας θα πιστοποιήσει μέσω της κίνησης του λογαριασμού σας ότι το εν λόγω είδος αγοράστηκε από την OUTDOORWAY και θα σας κατευθύνει ανά περίπτωση στο τι να κάνετε έτσι ώστε να καλυφθείτε το συντομότερο δυνατό από την εταιρεία παραγωγής ή τον τοπικό αντιπρόσωπό της.

 

Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση.

 

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει.