Η εταιρία

Με πολύχρονη πείρα στη διαβίωση στο ύπαιθρο και στις υπαίθριες δραστηριότητες οι άνθρωποι της Outdoorway είναι έτοιμοι να μοιραστούν το πάθος τους μαζί σας.


Εκπαίδευση, Θεματικά Ταξίδια, Οργανωμένες Αθλητικές Δραστηριότητες, ή Προμήθεια Εξοπλισμού είναι αντικείμενα που εξειδικευόμαστε και μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας.


Το κατάστημα μας, εμπορεύεται τα καλλίτερα προϊόντα υπαίθριων δραστηριοτήτων από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες της παγκόσμιας και εγχώριας αγοράς, με σκοπό να σας δοθεί μια ευρεία γκάμα πραγματικών επιλογών. Έχοντας τη δυνατότητα να σας εξασφαλίσουμε αμέτρητες μάρκες και αμέτρητους κωδικούς προϊόντων, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα πραγματικής επιλογής των καλύτερων προϊόντων από από θέμα ασφάλειας, ποιότητας, τιμής, αντοχής στο χρόνο αλλά και στην επίμονη χρήση.


Επιπλέον η προσωπική ενασχόληση και χρήση του εξειδικευμένου εξοπλισμού από τους ανθρώπους της Outdoorway, αλλά και η άρτια κατάρτισή τους, σας προσφέρει τη δυνατότητα να ενημερωθείτε και να πληροφορηθείτε κατάλληλα για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.


Γνωρίζοντας σε βάθος τις πραγματικές δυνατότητες των προϊόντων, στόχος μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε, εξισώνοντάς τα με τις τρέχουσες σε εξοπλισμό ανάγκες σας.

 

Η δυνατότητα δανεισμού ή μίσθωσης αρκετού από τον εξοπλισμού που εμπορευόμαστε και ή άμεση χρήση του από εσάς, οι συμβουλές συντήρησης και το After Sales Service είναι μερικές από τις επιπλέον παροχές που σας προσφέρει η Outdoorway για να σας διευκολύνει στην επιλογή σας και στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σας.


Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία ...