Τροποποιήση ωραρίου

Τροποποιήση ωραρίου

Το καταστημά το Σάββατο 13/07/2024, θα παραμείνει κλειστό.

Σας ευχαριστούμε για την κατανοήση και σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι.

 


Loyalty

Γίνε μέλος της Οutdoorway και κέρδισε από το σύστημα ανταμοιβής

 

Στην Outdoorway, εμπνεόμενοι από τις σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων στα βουνά και στη φύση αναπτύξαμε ένα σύστημα ανταμοιβής, επιβραβεύοντας τη μακροχρόνια συνεργασία.

 

Φιλοδοξούμε και αναμένουμε, η προτίμηση σας και η συνεργασία σας μαζί μας να προσομοιάζει με τις βαθιές σχέσεις συντρόφων που μοιράζονται σχεδόν τα πάντα μεταξύ τους. Σχοινιά, αντίσκηνο, νερό, φαγητό, ζέστη, φωτογραφίες, εμπειρίες και αναμνήσεις των εξορμήσεων. Ο ένας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον άλλο, εδραιώνοντας μια βαθιά και ακλόνητη σχέση.

 

Στο σύστημα ανταμοιβής συγκεντρώνετε πόντους πιστότητας ανάλογα με τις αγορές σας και εξαργυρώνετε αντίστοιχα δώρα και εκπτώσεις από την εταιρεία μας.

 

Συλλογή πόντων

  • Με κάθε αγορά σας από το κατάστημά μας κερδίζεται 1 πόντο για κάθε ευρώ αγορών σας, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, ακόμα και αν το είδος είναι σε εκπτώσεις ή προσφορά.
  • Μισθώνοντας ορειβατικό και αθλητικό εξοπλισμό για τις εξορμήσεις σας κερδίζετε 1,5 πόντο για κάθε ευρώ παροχής υπηρεσιών μίσθωσης.
  • Συμμετέχοντας στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα κερδίζετε 0,5 πόντο για κάθε ευρώ παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης.
  • Συμμετέχοντας στα ψυχαγωγικά μας προγράμματα ή οργανώνοντας εξατομικευμένες εκδηλώσεις για εσάς, τους φίλους σας, ή την επιχείρηση σας, συγκεντρώνετε 0,80 πόντους για κάθε ευρώ παροχής σχετικών υπηρεσιών.

 

Εξαγορά πόντων

Για την εξαγορά πόντων έχει αναπτυχθεί ένα ευέλικτο σύστημα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, δίνοντας σας τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από τις ακόλουθες εναλλακτικές.

  • Λήψη 10% έκπτωσης στα προϊόντα του καταστήματος μας, με εξαγορά 600 πόντων. Ισχύει για προϊόντα που δεν είναι σε έκπτωση ή προσφορά.
  • Δώροεπιταγή 50 Ευρώ σε προϊόντα ή υπηρεσίες με εξαγορά 1000 πόντων.
  • Συμμετοχή σε συγκεκριμένα προγράμματα εκδηλώσεων (εκπαιδευτικά και αναψυχής της outdoorway ή συνεργαζόμενων εταιριών με 1000 πόντους (αναρτώνται συνεχώς στην ιστοσελίδα outdoorway)

 

Κάρτα ανταμοιβής-μέλους                                                                  

Η κάρτα ανταμοιβής συγκεντρώνει πληροφορίες των αγορών σας καθώς και τους διαθέσιμους πόντους σας. Με τον κωδικό της κάρτας ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ελέγχετε το υπόλοιπο των πόντων σας μέσα από την ιστοσελίδα μας.