Click Away - Click in Shop

Click Away - Click in Shop

Λόγω των έκτακτων μέτρων διαχείρισης της πανδημίας και των καθυστερήσεων που παρουσιαζόνται στις αποστολές μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχύ-μεταφορών, για την καλύτερη και πίο άμεση εξυπηρέτηση σας, συμμετέχουμε στην Click in Shop διαδικασία από τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2021.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα και για την εύρυθμη λειτουργία παρακαλούμε να τηρήσετε την ακόλουθη διαδικασία για την παραλαβή της παραγγελία σας:

  1. Κάνετε την παραγγελία σας είτε ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας μας συμπληρώνοντας τρόπο αποστολής -παραλαβή από το κατάστημα-, είτε τηλεφωνικά στο 2114096950.
  2. Επικοινωνήστε στο 2114096950, για τον από κοινού καθορισμό ώρας παραλαβής ή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα.
  3. Προσέλθετε στο καταστήματα την προκαθορισμένη ώρα συνάντησης, έχοντας μαζί σας sms μετακίνησης με επιλογή 2 ή αντίστοιχο έντυπο, sms με ώρα παραλαβής και στοιχεία καταστήματος, έντυπο παραγγελίας ή το αποδεικτικό παραγγελία σε ψηφιακή μορφή.
  4. Διατηρήστε την απόσταση των 2 μέτρων μεταξύ άλλων πελατών και περιορίστε τον αριθμό της αναμονής σε 9 άτομα.

Λυπούμαστε για οποιαδήποτε αναστάτωση ενδεχομένως προκληθεί λόγω των έκτακτων συνθηκών της αγοράς.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη σας, θα συνεχίσουμε να σας κρατούμε ενήμερους για τυχόν νεότερες εξελίξεις.


Τρόποι αγοράς

Στην OUTDOORWAY μπορείτε να δείτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.outdoorway.gr όλα τα είδη που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε.

Για να παραγγείλετε προϊόντα απο τη OUTDOORWAYμπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους ακόλουθους τρόπους:

  • Χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Παραγγείλετε ηλεκτρονικά και επωφεληθείτε απο τις ειδικές τιμές διαδικτύου. Προσθέστε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών και υποβάλετε την παραγγελία σας ακολουθώντας τις οδηγίες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
  • Μέσω φαξ. Μπορείτε να μας αποστείλετε την παραγγελία σας μέσω φαξ, αναφέροντας τον κωδικό και την επιθυμητή ποσότητα για το κάθε προϊόν. Επιπρόσθετα, τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) για την επιβεβαίωση της παραγγελίας.
  • Τηλεφωνικά. Μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά, επικοινωνόντας με την εταιρία μας στο 2114096950 κατά τις εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09.00 π.μ. έως και 19.00 μ.μ. 

Σημειώση :

 

  • Οι αναγραφόμενες "τιμές διαδικτύου" ισχύουν για τις ηλεκτρονικές αγορές μέσα απο το www.outdoorway.gr
  • Για παραγγελίες που υποβάλλονται μέσω φαξ ή/και τηλεφώνου, οι "τιμές διαδικτύου" ισχύουν μόνο εφόσον γίνει η προεξόφληση με κατάθεση σε τραπεζικό λογαρισμό πριν την αποστολή της παραγγελίας.

 

Εταιρικές - Ομαδικές αγορές:

Αν είστε επαγγελματίας, εταιρεία ή σύλλογος και χρειάζεται να προβείτε σε μαζική αγορά για κάλυψη των αναγκών σας σε εξοπλισμό τότε κάντε εγγραφή ως Μέλος, γεμίστε το Καλάθι Αγορών με τα προϊόντα που θα θέλατε και ζητήστε μας Προσφορά επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο. Πολύ σύντομα θα λάβετε στον υπολογιστή σας την απάντηση με όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για την κάλυψη της ενδεχόμενης παραγγελίας.


Αν για κάποιο λόγο έχετε δυσκολία στην επικοινωνία μέσω του site ή χρειάζεστε προϊόντα  τα οποία δεν εμφανίζονται εκεί, τότε επικοινωνήστε με τo Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της OUTDOORWAY με περιγραφή των ειδών καθώς και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας ή καλέστε στο 2114096950.