Υπηρεσίες

Στην OUTDOORWAY εξειδικευόμαστε στη διακίνηση εξοπλισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων, διάσωσης και ασφαλούς εργασίας σε ύψος. Επίσης, προσφέρουμε υπηρεσίες μίσθωσης και συντήρισης εξειδικευμένων προϊόντων υπαίθριων δραστηριοτήτων, αλλά και εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με τις υπαίθριες δραστηριότητες. Τέλος η OUTDOORWAY προσφέρει πακέτα εξορμήσεων με κύριο στόχο την άθληση και την ψυχαωγία στη φύση. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλες τις ανάγκες σας στο ύπαιθρο.

 

Κυρίως απευθύνουμε τις υπηρεσίες μας προς φυσιολάτρες, ορειβάτες, πεζοπόρους, canyoners, kayakers, σπηλαιολόγους, αντίστοιχους συλλόγους και επιχειρήσεις, σώματα ασφαλείας, διασωστικές οργανώσεις και φορείς πολιτικής προστασίας, αλλά και προς τους δημόσιους οργανισμούς που χρήζουν τέτοιων αναγκών.

 

Το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μας αποτελείται από γνώστες του αντικειμένου, και όπως και εμείς, είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί στην επιλογή των καταλληλότερων και ασφαλέστερων υλικών που θα χρησιμοποιήσουν. Για να καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε τα πιο αξιόπιστα προϊόντα σε κάθε τομέα που δραστηριοποιούμαστε, προμηθευόμαστε υλικά από πρωτοπόρους κατασκευαστές, παγκοσμίως αναγνωρισμένους για την καινοτομία τους και την υψηλή ποιότητα, την καταλληλότητα και την αποδοτικότητα του εξοπλισμού που παράγουν. Επιπλέον, προτού αποφασίσουμε να διακινήσουμε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, τεχνικοί συνεργάτες της OUTDOORWAY εκτελούν εκτεταμένους δοκιμαστικούς ελέγχους ώστε να εγγυηθεί η κάλυψη των αυστηρών προδιαγραφών μας.

 

Η λειτουργία της OUTDOORWAY είναι βασισμένη στο διαδύκτιο, το οποίο και χρησιμοποιούμε ως το κύριο μέσο για την προώθηση των προϊόντων μας και την επικοινωνία με τους πελάτες και συνεργάτες μας. Με αυτό τον τρόπο διατηρούμε την ταχεία ανταπόκριση στις ανάγκες σας και εκτελούμε παραδόσεις σε όλους τους προορισμούς μέσα στην Ελληνική επικράτεια.

 

Στη OUTDOORWAY προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να προσθέτουμε υλικά που σας χρειάζονται μέσα στην μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας. Ο κατάλογος μας αυξάνεται καθημερινά, παρόλα αυτά, σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε κάποιο υλικό που αναζητάτε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας και θα χαρούμε να καλύψουμε την επιθυμία σας.